Prokuratuur hakkas uurima Viimsi maatehingute tagamaid

ÄP 23. september 2004, 00:00

Järelevalveprokuröri Natalia Miilvee sõnul on ta uurijatele juhised andnud ning tõsisemalt hakkab ise kogutud tõendeid kontrollima novembris. ?Ma ei saa praegu seisukohta võtta, sest pole hetkel kursis, kui kaugele uurijad jõudnud on. Aga me võtame seda teemat väga tõsiselt,? kinnitas Miilvee.

Äripäev kirjutas juunis, kuidas Viimsi vallale kuuluv AS Viimsi Haldus viis valla volikogu liikme Ants Savesti firmaga Same-Sport läbi maavahetustehingu, mille käigus omandas Same-Sport 2,8hektarilise staadioni vastu 36 hektari suuruse krundi Viimsi poolsaare keskel. Viimsi Halduse tellitud hindamisakti järgi maksid mõlemad maad veidi üle 9 miljoni krooni.

Kaheksa päeva peale vahetustehingut tühistas Viimsi vallavolikogu Same-Spordi omandatud maatüki detailplaneeringu, mille tulemusena tohib sinna nüüd ehitada eramaju. Septembris kirjutas Äripäev, kuidas Savest üritab oma maatükki müüa hinnaga 120 krooni ruutmeeter ehk 43 miljoni krooniga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing