Esmaspäev 23. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Saaremaa Laevakompanii taastab oktoobriks broneerimise

24. september 2004, 08:52

Saaremaa Laevakompanii alustab taas broneerimist oktoobriks, mis seiskus kolm nädalat tagasi seoses segadusega praamiliikluse tuleviku ümber, teatas ettevõte.

Laevakompanii klienditeenindusjuhi Anu Lombi sõnul teeb ettevõte broneeringuid oktoobriks lähtudes seni kehtinud graafikutest ja hinnakirjast. 'Kuigi pilt on veel suhteliselt segane, üritame broneeringute taastamisega inimestesse täiendavat kindlust süstima hakata. Laevakompanii on korduvalt öelnud, et liiklus mandri ja saarte vahel seisma ei jää, üritame seda nüüd ka sisukamate signaalidega toetada,' ütles Lomp. Tema sõnul loodab ettevõte, et läbirääkimistel ministeeriumiga jõutakse siiski kokkuleppele ja lähiajal saab avalikkust teavitada ka muudest laevaliikluse tulevikku puudutavatest detailidest.

Eile õhtul kohtusid majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler Marika Priske ja SLK nõukogu esimees Vjatseslav Leedo. Kohtumisel lepiti kokku, et pooled jätkavad läbirääkimisi lahenduse leidmise nimel.

SLK jätkab praamiliiklust 1. oktoobrist Kuivastu-Virtsu ja Rohuküla-Heltermaa liinidel.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing