EPL: Virumaale rajatakse elektroonikatehas

27. september 2004, 07:57

Rootsi telekommunikatsiooniseadmete tootja rajab Lääne-Virumaale Sõmerule elektroonikatehase.

Flexenclosure OÜ esindajad ei soovinud täpsustada, mida Sõmerul täpselt tegema hakatakse ja millal alustatakse, kirjutab Eesti Päevaleht.

Sõmeru vallavanemale Peep Vassiljevile teadaoleva info kohaselt tuleb tehas ASi Miskort ruumidesse, kus hakatakse mobiilsideseadmeid kokku panema Rootsis ja Eestis toodetud detailidest. Vallavanema andmeil pakub uus ettevõte esialgu tööd 10?20 inimesele.

CV Keskuse kodulehelt leiab kolmele töökuulutusele lisatult aga lühikese ettevõtte tegevuse kirjelduse, mille kohaselt Flexenclosure OÜ on Rootsi Pharmadule AB tütarettevõte, mis toodab tugijaamu elektri- ja telekomivõrkudele.

?Tugijaam on väike ehitis (2,5 x 2,5 x 2,5 meetrit), mis peab kaitsma telekomivarustust ilmastiku ja sabotaa?i eest ning looma varustusele kontrollitud keskkonna. Peale hoone enese ülesehituse installeerime kliendi soovi kohaselt ka tugivarustust (ventilatsioon, jahutus, alarm, soojustus). Tugijaamade tarnimine toimub üle maailma otse Eestist,? on lisatud selgituseks.

Ettevõtte kodulehekülje andmeil toodab Pharmadule AB telekomivõrkude tugijaamadele lisaks moodulkonstruktsioone biotehnoloogia ja farmaatsiaettevõtete tehastele ning pakub ka eluruumide komplekse naftapuurtornidele.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing