Kalev kolis karamellivabriku ka Tallinnast Jürisse

28. september 2004, 10:49

Kommivabrik Kalev kolis sel kuul viimase tootmisüksusena Tallinnast Jürisse karamellijaoskonna, teatas ettevõte.

Kalevi tootmisüksusest umbes neljandiku moodustav karamellijaoskond asus ettevõtte tootmisdirektor Merje Kipsi sõnul siiani aadressil Pärnu mnt 139 Kalevi endises hoonetekompleksis. ?Närimiskompvekkide, karamellide ja dra?eede tootmisega tegeleva karamellijaoskonna kolimine algas tänavu juulis, viimased seadmed seadistati töökorda eelmisel nädalal,? ütles Merje Kips.

Eelmise aasta maist juulini kolisid uude asupaika Rae vallas Lehmja külas Kalevi kontor, ?okolaadijaoskond ja valikkäsitöökompvekkide valmistamise osakond.

Kalevi eelmisel aastal valminud tehase- ja büroohoone on Eestis viimase kümnendi suurim ja kaasaegseim ühes jaos valminud tootmiskompleks. Hoone üldpindala on 26 500 ruutmeetrit, sellest 16 500 ruutmeetrit kuulub tootmisele ja 6000 ruutmeetrit laopindadeks. Ettevõtte kontor, söökla, töötajate riietusruumid ning pesukoda hõlmavad kokku 4000 ruutmeetrit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing