Maanteevedude infoallikas

ÄP 29. september 2004, 00:00

Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) koduleht www.eraa.ee on Eestis suurim ja mahukaim maanteetranspordi alase info hankimiseks.

Lisaks regulaarselt ja suhteliselt operatiivselt uuenevatele uudistele saab lehelt ülevaate ERAA infolehtedest, maanteevedusid puudutavast seadusandlusest, maanteeveoks vajalikest lubadest ja nende omanikest jms. Samuti on leheküljel olemas otsinguga varustatud veotingimuste andmebaas riikide kaup, rahvusvahelise veondusturu 2003 vedajate poolt esitatud ankeedi vastused. Viimase abil saab hõlpsalt välja sorteerida vajaliku ja sobiva teenusepakkuja.q

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing