Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kasulik link

ÄP 01. oktoober 2004, 00:00

www.wreckedexotics.com

Eesti liikluskultuuri vaadates tekib paratamatult kohati mõte, et miks juhid liikluses kihutavad, vahele trügivad ja muidu ohtlikult liiklevad. Enne tugevamalt pedaali vajutamist tasub heita pilk Wrecked Exoticsi pildipanka, mis koosneb liiklusõnnetusse sattunud autode fotodest.

Ehkki nimi vihjab eksootilisusele, ei koonda lehekülg vaid kalleid ja eksootilisi autosid, mis õnnetul kombel puruks sõidetud. Sealt leiab pilte nii ?tavalistest? autodest, politseisõidukitest kui ka kurva lõpuga õnnetustest.

Lehekülg uueneb tavaliselt iga paari nädala tagant. Info on inglise keeles ja ligipääs tasuta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:46
Otsi:

Ava täpsem otsing