PepsiCo kasum kasvas 35 protsenti

ÄP 01. oktoober 2004, 00:00

Puhaskasum kasvas 1,36 miljardi dollarini ehk moodustas 79 senti aktsia kohta. Mullu samal perioodil teenis PepsiCo 1,01 miljardit dollarit kasumit ehk 58 senti aktsia kohta. Käive kasvas 6,3 protsenti, 7,26 miljardi dollarini, mis on käesoleva aasta madalaim kasv.

Firma suunab tähelepanu tervislikumatele toodetele, nagu Tropicana mahlad ja väiksema rasvasisaldusega Lay?si kartulikrõpsud.

Kartulikrõpse tootval üksusel tuleb aga siiski rihma koomale tõmmata. Frito-Lay üksus kavatseb USAs sulgeda neli tehast ja kaotada 780 töökohta.

PepsiCo juhatuse esimees Steve Reinemund kavatseb tulevikus suunata töökohtade kaotamisest tekkiva raha uute toodete arendusse ja Tropicana joogi ning madala rasvasisaldusega krõpsude reklaamimisse. ?Pepsi on turustamisega teinud tublit tööd,? ütles firma Thompson Investment Management peaanalüütik John Thompson.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:46
Otsi:

Ava täpsem otsing