GNT Eesti AS 9 kuu käive oli 478 miljonit krooni

06. oktoober 2004, 10:52

Eesti suurima arvutikaupade hulgimüüja GNT Eesti AS käesoleva aasta 9 kuu käive oli 478 miljonit krooni, kasvades aastaga 41%, teatas ettevõte.

GNT Eesti juhatuse esimees Anti Kuiv ütles 9 kuu tulemusi kommenteerides, et ettevõttel on käesoleval aastal hästi läinud nii traditsiooniliste arvutikaupade kui ka koduelektroonika ja mobiiltelefonide müük.

Hüppeline kasv saavutati aga kodutarbija turule müüdavate toodete osas. 'Tegu on klassikalise juhtumiga, me võitsime juurde turuosa traditsioonilistes segmentides, leidsime edukalt uusi kliente ja arendasime innukalt organisatsiooni,' ütles Kuiv. 'Kuigi meie ettevõtte kasv ja Eesti IT turu kasv ei ole päris üks-üheses seoses, on mul mulje, et turg on sel aastal nagu lapseootel naine: muudkui paisub ja paisub.?

Lätis ja Leedus on GNT käibe kasv 30 protsendi ümber.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing