Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Isku mööblikaubamaja kasvas suuremaks

06. oktoober 2004, 15:36

Põhjamaade suurim mööblitootja Isku avab homme 500 m2 võrra laienenud mööblikaubamaja, teatas ettevõte.

3000 m2 suuruse mööblikaubamaja laiendusse investeeriti viis miljonit krooni. Isku Mööbli AS tegevjuht Riho Lassi sõnul andis laienemiskavale tõukejõu ehitusturu jätkuv kasv Eestis, samuti kvaliteedist lugupidavate ostjate arvu kasv. ?Inimesed pööravad kodu sisustusele aina rohkem tähelepanu ning sisustusse investeeritakse enam raha,? põhjendas Lass laienemise otsust.

Isku uuenenud mööblimaja annab senisest paremad võimalused oma toodangu eksponeerimiseks. I korrusel avatakse aksessuaaride ? ja vaibaosakonnad ning kogu Isku tehase elukondliku mööbli valik. II korrusel avatakse uus madratsistuudio ja magamistubade väljapanekud. Isku tehase büroomööbli osakond laieneb mööblimaja uude osasse.

Isku Mööblimaja hakkab müüma ka Marimekko, Stokke, Sandra Richi ja Kayenne sisustusaksessuaare.

Skandinaavia suurim mööblitootja Isku on pereettevõte, alustades mööbli disaini ja tootmisega 76 aastat tagasi. Isku avas Eestis esinduspoe 1993. aastal. Mullu oli ettevõtte käive 23 miljonit krooni, tänavune käibeprognoos on 25 miljonit krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing