Stratosfääritüdruk Sõpruses

ÄP 08. oktoober 2004, 00:00

Angela on 18aastane, ta elab Kölnis ja joonistab koomikseid, eriti Jaapani mangasid. Peale juhuslikku kohtumist DJ Yamamotoga otsustab neiu suunduda tööle Jaapanisse. Tokiost vaimustunud Angela joonistustele hakkab ümbritsev keskkond peagi sügavat mõju avaldama. Tavapäraste koomiksite asemel sünnivad vägivaldsed ja kurjakuulutavad lood, mis otsekui filmina neiu ees lahti rulluvad. Peagi on Angela mõrvade ja julmuse maailmas; loos, milles naiivsed Euroopa neiud on kistud metropoli sädelevasse ööellu, kus meestel on võim, mille vastu ei saa isegi politsei. Angelast saab Stratosfääritüdruk - oma joonistuste kangelanna. Peategelase seiklusi ise läbi elava Angela iga pintslitõmme võib viia neiu lähemale tipule või tähendada allakäiku.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:27
Otsi:

Ava täpsem otsing