Põhjalik käsiraamat sisustamiseks

Tiina Kolk 13. oktoober 2004, 00:00

Teose esimeses osas pealkirjaga ?Kodune elu? vaadeldakse ruumiplaneeringu peamisi elemente, panipaiku ja sisseehitatud mööblit, kodu põhiplaani ja tegevuspiirkondi (kaasa arvatud välisruumi ? õue) erinevate eluetappide kontekstis.

Teises osas ?Kodused tööd? on fookuses praktilised ehitustööd. Autor kirjeldab põhjalikult valikuvõimalusi kodus ? sisekujunduse värskendamisest kuni mahukate ehitusprojektideni ? ja toob üksikasjaliku ülevaate kõigest, mida nendeks töödeks vaja läheb.

Kokkuvõttes tutvustatakse materjale, arhitektuuridetaile, sisustust, seadmeid ning valgustust sisekujunduse viimistlemiseks.

Raamatus on arvukalt näidislahendusi ja värvifotosid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing