Apple' kvartalikasum kasvas üle kahe korra

14. oktoober 2004, 12:04

Arvutitootja Apple Computer teatas, et eelmise kvartali kasum kasvas tänu tugevale muusika mängija iPodi müügile enam kui kaks korda, teatab Bloomberg.

25. septembril lõppenud neljandas kvartalis teenis kompanii kasumit 106 miljonit dollarit (1,3 miljardit dollarit) ehk 26 USA senti aktsia kohta. Eelmise aasta samal perioodil teenis Apple <GR#US.AAPL> kasumit 44 miljonit dollarit ehk 18 senti aktsia kohta. Analüütikud ootasid kasumit 18 senti aktsia kohta ning käivet 2,15 miljardit dollarit.

?See oli suurepärane kvartal,? lausus Apple?i tegevjuht ja asutaja Steven P. Jobs ajalehele New York Times. ?Me müüsime palju Mac?e ja me müüsime palju iPode ning me juhtisime oma kulusid väga hästi,? lausus ta.

Tema sõnul oli see viimase üheksa aasta suurima käibega neljas kvartal. Kontserni käive kasvas 37 protsenti 2,35 miljardi dollarini.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing