Börsikommentaar: täna kell 13 Nokia tulemused

14. oktoober 2004, 12:21

Tänase päeva tippsündmus leiab aset kell 13.00, kui maailma suurim mobiiltelefonide tootja Nokia avaldab majandustulemused.

Analüütikud ootavad kolmandas kvartalis 0,13 euro suurust kasumit aktsia kohta. Septembris prognoosis firma kasumiks aktsia kohta 0,11-0,13 eurot. Kvartaliraportis on kõige olulisemad neljanda kvartali prognoosid. Enne majandustulemuste avaldamist oli aktsia hind protsendi jagu miinuses.

Euroopa turud olid langusmeeleolus, endiselt valmistab muret kõrge nafta hind. Oma mõju oli ka eilsel USA börsi kukkumisel. Keskpäeval oli suuremate aktsiate liikumist kajastav Stoxx 50 indeks pool protsenti miinuses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing