EPL: Traditsioonilisi jõuluvorste võib osta juba oktoobris

19. oktoober 2004, 08:21

Lihatööstused valmistuvad juba praegu tarbijaid ette pühadeks.

?Kaheksa aasta jooksul, mis ma olen selles ametis töötanud, on jõulu- ja talvetoodete turuletoomine liikunud üha varasemale ajale. Samas aga toodame meie oma verivorste aasta ringi ja kogu aeg on neile turgu,? ütles Eesti Päevalehele Valga Lihatööstuse tootmisdirektor Margus Milk, kommenteerides seda, et konkurent Wõro Kommerts tõi juba oktoobri esimesel nädalal turule lumehelvestega kaunistatud talvetoodete sarja.

?Ka meie muudame oma talvetoodete pakendeid ajakohasemaks ja rõõmsamaks ning lisame lumehelbeid ja päkapikke. Oktoobri lõpuks katsume nendega valmis olla ja poodidesse jõuda,? lisas Milk.

Wõro Kommertsi juhataja Kaido Kaare sõnul pöörab ettevõte üha enam tähelepanu tootearendusele ja pakendusele. ?Loodame uute talvetoodetega turul edu saavutada ning seepärast oleme oluliselt suurendanud ka sortimenti,? ütles Kaare.

Ka Rakvere Lihakombinaadilt võib poest leida jõulumehe sümboliga verivorste ning peagi jõuavad poodidesse teisedki talve- ja jõulutooted ?Meie eesmärk on olla varakult valmis algavaks hooajaks,? selgitas kommunikatsioonijuht Merje Vari, miks juba sügisel tuuakse välja jõulude ja aastavahetuse kaubad.

Nõo Lihatööstuse AS-i müügidirektori Toivo Kreeni sõnul on ka neil plaanis lähiajal tarbijaid uue talvetootega üllatada. ?Tegemist on ahjupraadide sarjaga, kus praad vajab vaid kodus ülessoojendamist. Tahame novembriks sellega juba turul olla,? ütles Kreen.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing