Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Bravocomi võrku helistamine sama kallis kui Radiolinja võrku

Krista Taim 20. oktoober 2004, 00:00

?Kuna Bravocom kasutab Radiolinja võrku, pole meil põhjust teisi hindu kehtestada ja sinna saab meie klient helistada sama hinnaga nagu Radiolinja või Tele2 võrku,? sõnas EMT avalike suhete juht Kaja Pino.

Kõneminut välisvõrku maksab sõltuvalt paketist 1,58?4,00 krooni.

Elion Ettevõtted AS kinnitas samuti, et hinnamuutust ei plaanita, kuna Bravocomi numbrid asuvad Radiolinja võrgus ja neid tasustatakse nagu teisigi kõnesid Radiolinja võrku, s.o 3,90 krooni minut Kodupaketi ja Äripaketi kliendile ning 2,90 krooni Plusspaketi kliendile.

Tele 2 turundusjuhi Kristjan Seema sõnul pole veel otsustatud, kui palju hakkab maksma kõne Bravocomi võrku. ?Arutasime seda, aga veel on täpsustamata, kas nad tahavad meiega otselepingut või hakkab neid vahendama Radjolinja,? ütles Seema.

Esmaspäevast kehtestas Radiolinja Eesti hinnad uue teenusoperaatori võrku helistamisele. Bravocomi võrku helistamise hind on võrdne võrguvälistele mobiilidele helistamise hinnaga ja kõneminut maksab sõltuvalt kasutatavast kõnepaketist 1,70 ? 3,50 krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing