Koolitusinfo

ÄP 26. oktoober 2004, 00:00

 • Sisu: raamatupidajale olulistest küsimustest seoses uue käibemaksuseaduse ja tulumaksuseaduse rakendamisega
 • Aeg: 16. november (käibemaksuteemaline seminar) ja 17. november (tulumaksuteemaline seminar) kell 9
 • Koht: Reval Hotell Centrali konverentsikeskus
 • Lektorid: KPMG maksunõustajad Kadri Arula ja Aidi Kallavus
 • Teemad: käibemaksu arvestus ühendusesiseste tehingute puhul, maksustatavad ja maksuvabad tehingud, sh finantsteenused, väärtpaberite müük, ettevõtte reorganiseerimine, reklaamkaubad, teenuse käive, nullmääraga käive, enamlevinud küsimused käibemaksukohustuse arvestamisel, aruandlus, tehingud kinnisasjadega, käibemaksuseaduse vastuolud ELi direktiiviga ning sellega seotud riskid ja võimalused, olulised tulumaksuseaduse muudatused seoses ELiga liitumisega, sh dividendide, intresside ja litsentsitasude maksustamine, eelseisvad muudatused tulumaksuseaduses, erisoodustus, sh töötajate transport, sõiduauto kasutamine, töötervishoid, lähetused, olulisemad riigikohtu lahendid tulumaksu valdkonnas
 • Hind: alates 1900 krooni ühe seminari, 2800 paketi eest, lisandub käibemaks
 • Korraldab: KPMG Eesti
Lisainfo: www.kpmg.ee

 • Teemad: mis on kauba päritolu ja miks peab seda ekspordil ja impordil tõendama, soodustused päritolusertifikaatide esitamisel, sooduspäritolu ja mittesooduspäritolu ning vastavad sertifikaadid, millest lähtutakse kauba päritolu määramisel ja millised asutused väljastavad päritolusertifikaate
 • Aeg: 4. november kell 9.30
 • Lektorid: Aimi Pihel (maksu- ja tolliametist) ja Lidia Friedenthal (Eesti Kaubandus-Tööstuskojast)
 • Korraldaja: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda
Lisainfo: www.koda.ee

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:50
Otsi:

Ava täpsem otsing