20 protsenti peo eelarvest rendile

Eda-Liis Kann 27. oktoober 2004, 00:00

Kulutused dekoratsioonile sõltuvad rendipinnast. Näiteks kui korraldada üritus tehasehoones või mõnes angaaris, siis on rendisumma marginaalne ja enamik raha kulub kujundusele. Kui aga korraldada keskaegne stiilipidu mõisas, pole dekoratsioonile tehtavad kulutused suured.

Kindel on aga see, et vaid ise tehes saab ettevõte kõige erilisema sisekujunduse. Jääb ära paaniline ruumide otsimine. Vabalt võib aastaid korraldada üritusi ühes ja samas ruumis, mis on kujundusega tundmatuseni muudetud.

Art Industria juhi Jüri Orgusaare sõnul ei raatsita Eestis kulutada ürituse eelarvest dekoratsioonile rohkem kui keskmiselt 10% (Soomes on see näitaja keskmiselt 20%). ?Kui keskmiselt 1/5 ürituse rahast läheb kujundusele, siis julgen öelda, et sellisel puhul on see asi, millest rääkida,? nentis Orgusaar.

koos orienteeruvate rendihindadega

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:47
Otsi:

Ava täpsem otsing