Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

SAS võtab kasutusele odavad lennupiletid

ÄP 28. oktoober 2004, 00:00

Äriklassi (business) juurde kuuluvad eraldi registreerimislauad ja ootesaalid lennujaamades, samuti tasuta ajalehed ja road Skandinaavia meisterkokkade menüüdest. Piletite muutmine ja muud eriprotseduurid on äriklassi reisijatele endiselt lihtsustatud.

Paindliku turistiklassi (economy flex) reisijad saavad võimaluse kasutada äriklassi registreerimislaudu ja lendude ajal pakutakse neile endisest paremat pardateenindust. Piletite muutused ja muud eriprotseduurid on võimalikud. ?Skandinaavia lennujaamades saab paindliku turistiklassi reisija kasutada kiirliini ehk nn fast track?i,? kinnitas SASi Eesti müügijuht Katrin Luhaäär. ?Teisisõnu tähendab see, et klient võib tulla lennujaama alles 20 minutit enne väljalendu, siirduda otse turvakontrolli ja sealt väljuva lennu väravasse.? Soodus turistiklass (economy) on uus toode hinnatundlikele reisijaile. Odavlennupileti hinna sisse ei kuulu tasuta pardateenindust. Kliendil on võimalik lennukis süüa ja juua osta talle sobivas koguses. Piletite muutmised ja muud eriteenused üldjuhul võimalikud ei ole. Uudne klass on läbinud eduka kasutuspraktika SASi odavlennufirma Snowflake lendudel.

Kuigi äriklassi reisijate hulk on näidanud püsivat vähenemist, on lennureisijad selgesti huvitatud lennunduses enamast kui pelgalt odavlennutootest, põhjendas muudatusi Luhaäär.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:50
Otsi:

Ava täpsem otsing