Uus geiklubi avab uksed novembri keskel

Reno Hekkonens 29. oktoober 2004, 00:00

Club Angel on loodud geidele ja nende sõpradele, olenemata seksuaalsest orientatsioonist, ning kõigile teistele toredatele inimestele. Angel on glamuurne ja meeletu vaba aja veetmise koht, mis koosneb uuest eksklusiivsest ööklubist ning teisel korrusel asuvast kõigile avatud söögikohast.

?Club Angel on esimene omalaadne ?ikk ja glamuurne ööklubi Baltimaades,? kommenteeris üks klubi investoreid, BDG grupi juhatuse liige Peeter Rebane. ?Angeli loomisel mõtlesime selliste maailma kuulsaimate klubide peale nagu kunagine Studio 54 New Yorgis ning praegused Shadow Lounge Londonis ja Queen Pariisis.

Oleme Club Angelit arendanud juba kaks aastat, et luua üks tõeliselt eriline koht kõigile inimestele, kes ihkavad mõnusat interjööri, glamuuri ja eksklusiivseid show?sid. Club Angel ja teisel korrusel asuv café on kohad, kus meie külalised tunnevad end turvaliselt, intiimselt ja inspireerivalt.? lisas Rebane.

?Läbi kahe korruse asuva klubi idee on pakkuda inimestele meeletusi, intrigeerivaid pidusid ja parimat teenindust,? ütles Angeli tegevjuht Maret Soom. ?Angeli personal koosneb väga hoolikalt valitud ilusatest meestest seksikas riietuses, mille on disaininud tuntud stilist Gerly Tinn,? lisas Soom.

Klubi muusikavalik tuleb elav, energeetiline ja kaasakiskuv. Club Angelis hakatakse mängima parimaid tantsulugusid läbi aegade. Muusikastiilide spekter on lai: diskost popini, d?ässist house?ini, sekka ka fankit ja latinot. Angeli külalisesinejateks on tulevikus maailmatasemel bändid, kodumaised ja välis-DJd. Õhtuti hakkavad klubis toimuma ka eksklusiivsed Club Angeli showprogrammid.

Angeli ülemisel korrusel asub tänavalt eraldi sissepääsuga ning kõigile avatud söögi- ja joogikoht Café Angel, mis hakkab pakkuma roogi maailma eri köökide paremikust ning jooke ka nõudlikule maitsele. Café Angeli joogi- ja toidukaardi looja on Imre Sooäär. ?Café Angel ei ole tavaline baar, kohvik või lounge, vaid nende sümbioos, kus hakkame korraldama ka kunstnike näitusi ning muusikaõhtuid,? kommenteeris Peeter Rebane.

Club Angel on avatud kolmapäevast laupäevani, Café Angel aga kõikidel nädalapäevadel lõunast kuni hilisõhtuni. Plaanis on välja anda ka klubikaarte, milleks on esmalt vaja doormanager?i heakskiitu või vähemalt kahe klubi liikme soovitust.

Klubi sisekujunduse autor on mainekas inglise disainer John Cregg, graafilise identiteedi eestvedajaks aga reklaamiagentuur Division. Ööklubi keskmeks on mitmetasandiline tantsusaal koos siserõduga, lisaks erinevad chill-out ruumid ning pehmed diivaninurgad. Café Angeli võtmesõnadeks on mugavus ja looduslähedus ning krooniks elava tulega kamin.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:27
Otsi:

Ava täpsem otsing