Turud ja ärid tahavad abielurahu

Kertu Ruus 03. november 2004, 00:00

Ajakirjanikke huvitab küsimus, kas ettevõtetele meeldib rohkem üks või teine maksumuudatus, või kas aktsiaturud soovivad ühe või teise poliitiku ametisse asumist. Aktsiaturge ja ettevõtteid seevastu huvitab eelkõige see, et saaks muudatustest rahu.

Enne eile USAs toimunud presidendivalimisi loodi mitmeid versioone sellest, millised aktsiad tõusevad siis, kui võidab George Bush, ja millised koguvad jõudu juhul, kui ametisse valitakse John Kerry. Kuid kõige mõjuvam oli ikkagi sõnum: tulgu, kumb tuleb, kõige hullem on aktsiaturgudele see, kui asi jääb tükiks ajaks õhku rippuma. Sarnane olukord valitseb ka Eesti maksusüsteemi reformis. Aina enam kostab hääli, et kõige parem on praegune, stabiilne ja teadaolev maksusüsteem. Maksud ja poliitika olgu kui truu abikaasa: isegi kui natuke vahel peksab, peaasi, et on oma ja etteaimatav.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing