Börsikommentaar: USA aktsiaturud lõpetasid miinuses

03. november 2004, 09:52

USA aktsiaturud ei suutnud plusspoolel püsida, kuna turuosalised kartsid John Kerry võitu presidendivalimistel.

Turud kosusid päeva algul, kuid langesid viimase 90 minutiga miinusesse. Dow tööstuskeskmine lõpetas 0,2 protsenti madalamal tasemel. Laiapõhjaline S amp;P 500 indeks püsis peaaegu muutumatuna. Nasdaqi koondindeks kosus 0,3 protsenti.

Analüütikute sõnul võib Kerry võit tähendada kõrgemaid makse. Surve all olid farmaatsiatehaste aktsiad, kuna Kerry võidu puhul on oodata ravimite hindade langust. S amp;P 500 kooseisu kuuluv farmaatsiasektori aktsiad langesid 1,7 protsenti. Suure languse tegi läbi farmaatsiagigant Merck, mille aktsiad langesid 5,2 protsenti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing