Haldur müüb Postimehe raamatuäri vara

04. november 2004, 17:38

Pankrotihaldur Katrin Prükk müüb Tartus Raekoja platsil asuva OÜ Postimehe Raamatuäri vara, mille üheks omanikuks on kirjastuse Elmatar juht Alo Murutar.

Alo Murutar ütles, et raamatukaupluse seis halvenes pikema aja jooksul. 'Ütleme nii, et natuke on selles Kaasiku panemist, ajapikku kruviti rendihind üles ja Tartu kesklinn on ostjatest tühjaks jäänud,' selgitas Murutar juhtunut. Poe majanduslikku olukorda halvendas raamatuäri ketistumine ja Apollo ning Varamu tegutsemine Tartus. Pankroti enda tõi kaasa aga fakt, et Postimehe raamatuäri ei saanud rendileandjaga hinna suhtes kokkuleppele.

Novembri keskel toimuvale enampakkumisele tuleb kolme Postimehe raamatuäri müügisaali sisustus, raamatud ja kirjatarbed, kassasüsteemid, kaubik Peugeot Partner ja muu. Müügisaalide sisustuse alghind on kokku 196 200 krooni. Raamatud ja kirjatarbed maksavad tervikvarana 700 535 krooni.

Tartu maakohus kuulutas Postimehe raamatuäri pankroti välja juuli algul. Ettevõtte omanikeks on Krediidiinfo andmetel Alo Murutari kõrval ka OÜ Intelduo.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing