Aasta auto kandidaadid selgunud

ÄP 05. november 2004, 00:00

Analoogselt möödunud aastaga selgitab Eesti autoajakirjanikest koosnev zürii ajakirja Tehnikamaailm eestvedamisel Eesti aasta auto, mille kuus kandidaati on selgunud. Nagu ka Euroopa aasta auto kandidaadid, mille saatuse määravad 58 Euroopa autoajakirjanikku 22 riigist.

Eesti aasta auto esimeses voorus tuli igal züriiliikmel nimetada vabas järjestuses kümme mullu ja tänavu Eestisse jõudnud autot. Esitatud nimekirjade kõrvutamisel selgusid kuus sõidukit, mis pääsesid lõppvooru konkureerima Eesti aasta auto 2005 tiitlile.

Aasta auto tiitlivõitjad selguvad nii Eestis kui Euroopas detsembris. Mullu võitis Eesti aaasta autoi tiirli Honda Jazzz, Euroopas pälvis aaasta auto preemia Fiat Panda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:52
Otsi:

Ava täpsem otsing