Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ridamajaboks eramust odavam

Tarmo Leemann 08. november 2004, 00:00

Hinnaeelis algab sellest, et krundi hind jaguneb kahe maja vahel, kommunikatsioonide rajamine on ühe maja kohta odavam, ehituses on võimalik kokku hoida tänu suurematele mahtudele ? hinnaalandused, väiksemad transpordikulud jne.

Hilisemas müügihinnas kajastuvad samad hinnaeelised ja üldjuhul on valmis ridaelamute ja paarismajabokside hinnad natukene madalamad kui sama suurtel eramutel. Lisaks tõmbab hinda veidi alla see, et see pole ikkagi päris ?oma? maja.

Ilmselt on ridaelamu või paarismaja pigem vaheetapp korteri ja eramaja vahel ning tihtipeale on boksi ostjateks just noored pered, kes ihkavad privaatsemat elamist ning kel pole aega ega tahtmist hoolitseda suure krundi eest. Lõppkokkuvõttes sõltub kõik konkreetsest objektist ? mis on selle head-vead, milline on keskkond ja kuidas need tegurid ostja soovidega kokku lähevad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing