Maksuamet pole Äripäevaga nõus

ÄP 10. november 2004, 00:00

Kuigi eilne Äripäev väidab juhtkirjas, et seadusemuudatuste eesmärgiks on salastada kogu ameti dokumendiregister ning seega maksuhalduri töö, siis tegelikult täpsustab muudatus juba eksisteeriva olukorra, kus 90 protsenti dokumendiregistrist on tegelikult avalik ja kinni on kaetud vaid maksu- ja vaidemenetlustega seotud registrite puhul maksukohustuslast tuvastada võimaldavad väljad, teatas maksuamet. Väited kogu dokumendiregistri sulgemisest või juba suletud olemisest on avalikkust eksitavad.

Äripäeva kirjutises toodud väide maksusaladuse avaldamise maksuametnike meelevalda mineku suhtes on arusaamatu, kuna maksusaladuse avaldamise õigus oli, on ja jääb vaid maksumaksjaile endile, teatas maksuamet.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing