Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Maksumaksjate Liit alustab koostööd Kvaliteediühinguga

10. november 2004, 11:09

Vähendamaks kaasaegsete juhtimismeetodite kasutuselevõtuga maksumaksja kulutusi juhtimisele, sõlmib Maksumaksjate Liit koostöömemorandumi Kvaliteediühinguga.

Kvaliteediühingu ja Maksumaksjate Liidu ühises huviväljas on lähtuvalt koostööleppest eeskätt vastastikune oskusteabe vahetus, koostöö konsultatsiooni- ja koolitusteenuse osutamisel, ühiskonverentside korraldamine, aga ka ühine teavitustöö avalikus sektoris ja kodanikuühiskonnas tervikuna.
?Maksumaksja esindajana oleme huvitatud, et kõik organisatsioonid, firmad, asutused ja ministeeriumid oleksid teadlikud kaasaaegsetest juhtimismeetoditest, mis aitavad kulu vähendada,? kommenteeris Maksumaksjate Liidu juhatuse esimees Ants Veetõusme.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing