Sampo Pangas saavad ärikliendid arveldada tasuta

10. november 2004, 10:18

Sampo Pank pakub äriklientidele kuni järgmise aasta märtsi lõpuni tasuta arveldust.

Seoses fikseeritud kuutasuga siseriiklike arvelduste paketi turuletoomisega, pakub Sampo Pank võimalust tasuta arveldada Eesti-siseselt kuni 2005. aasta märtsi lõpuni. Pakkumine kehtib kõikidele juriidilistele isikutele.

Fikseeritud tasuga siseriiklike arvelduste paketi tavatasu on 95 krooni kuus, mis hakkab kehtima alates aprillist 2005. Sõlmides fikseeritud kuutasuga siseriiklike maksete lepingu, ei lisandu maksetele muid teenustasusid, kui ülekanne on tehtud elektrooniliste kanalite kaudu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing