Suured kauplusteketid hakkasid müüma Zorro kõnekaarte

11. november 2004, 10:54

Eelmisel nädalal turule tulnud mobiiliteenuse Zorro kõnekaarte müüakse juba enam kui 600s müügipunktis, müügipartnerite arv suureneb iga tunniga.

Sellest nädalast saab Zorro kõnekaarte osta muuhulgas Citymarketi, Selveri ja Säästumarketi kauplustest ning Stockmanni kaubamajast, teatas Bravocom. Zorro lepingulisi liitumisi saab sõlmida Expert tehnikakauplustes ning erinevates mobiiltelefonide müügikettides.

?Müügipunktide arv muutub lausa iga tunniga, kuna järjest liituvad meiega uued edasimüügist huvitatud partnerid,? lausus Bravocomi turunduse ja tootearenduse direktor Jaanus Lillenberg.

Tänase seisuga kasutab eelmisel nädalal turule tulnud Zorro mobiiliteenust nii kõnekaardiga kui lepingu alusel kokku 907 klienti. ?Arvestades, et alustasime möödunud nädalal oluliselt väiksemamahulise müügivõrguga, peame praegust klientide arvu väga heaks,? sõnas Lillenberg.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing