E*TRADE sai Tallinna börsi liikmeks

ÄP 12. november 2004, 00:00

Tallinna börsi juhatus kiitis 10. novembril heaks Fischer Partners Fondkommissioni ja E*TRADE Sverige taotlused Tallinna börsi liikmeks saamise kohta

Fischer Partners Fondkommission ja E*TRADE Sverige esimesest kauplemispäevast annab Tallinna börs teada selle selgumisel. Õigus kasutada börsi kauplemissüsteemi tekib hetkest, mil taotleja on esitanud börsile arvelduslepingu.

Fischer Partners Fondkommission on üks aktiivsemaid kauplejaid Skandinaavia turgudel. Ettevõte on asutatud 1984. aastal. E*TRADE on rahvusvaheline finantsteenuste pakkuja, mis on noteeritud ka New Yorgi börsil. E*TRADE asutati aastal 1982.

Tallinna börsi liikmete arv on nüüd 15, sealhulgas seitse liiget, kes kauplevad välismaalt. 2004. aastal on lisandunud neli uut liiget.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:53
Otsi:

Ava täpsem otsing