Eesti Raudtee uueks turundusdirektoriks saab Rene Varek

12. november 2004, 09:58

Eesti Raudtee teatel saab uuest aastast ettevõtte turundusdirektoriks endine Allied Domecq Spirits Wine regioonijuht Rene Varek.

Eesti Raudtee juhatuse esimehe Christopher Aadneseni sõnul on Rene Vareki juhtimiskogemus logistika ja turunduse valdkonnas ühes maailma suurimas rahvusvahelises alkoholifirmas üks peamiseid põhjuseid, miks talle seda töökohta pakuti. ?Ka Rene kogemus Venemaa ja SRÜ riikides on oluline eelis, mis peaks viima edasi Eesti Raudtee turundustegevust teravnenud konkurentsitingimustes,? ütles Aadnesen.

Rene Vareki sõnul on Eesti Raudtee poolt pakutav ametikoht suur väljakutse. ?Peale kümmet aastat rahvusvahelises suurkontsernis olen veendunud, et suudan Eesti Raudtee turundustegevust veelgi efektiivsemaks muuta, andes oma panuse rahvusvaheliste suhete ja kontaktide arendamisele ning koostööle olemasolevate ning uute klientidega,? ütles Varek.

Rene Varek on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ning alates 1995. aastast töötanud erinevatel ametikohtadel Allied Domecq Spirits Wine struktuuris, viimati oli ta Venemaa, Ukraina, SRÜ ja Balti riikide piirkonna juht.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing