Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kopenhaageni börs ja OMX ühinevad

ÄP 16. november 2004, 00:00

Tallinna börs teatas, et täpsemad ühinemistingimused selguvad aasta lõpuks.

?Mul on hea meel, et on jõutud ühiste eesmärkide kirjeldamiseni, mis aitavad ellu viia integreeritud Balti- ja Põhjamaade väärtpaberituru strateegiat,? kommenteeris liitumiskava OMX-grupi president Magnus Böcker. Ta loodab, et selle tulemusena suureneb Balti- ja Põhjamaade turu atraktiivsus.

OMX teeb Kopenhaageni börsi aktsionäridele pakkumise kõigi aktsiate omandamiseks. Aktsionärid saavad valida, kas nad müüvad olemasolevad aktsiad või vahetavad need OMXi aktsiate vastu. Esialgsete teadete kohasel on pakkumise heaks kiitnud suuremad aktsionärid, kes omavad börsist enam kui 50%.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:53
Otsi:

Ava täpsem otsing