Firma, mille kohta maksuametnik infot müüs, rajab Sillamäele terminali

Inno Tähismaa 17. november 2004, 13:12

AS Noil Group, mille kohta maksuameti revident Venemaale infot müüs, rajab Sillamäele kütuseterminali.

?Planeeritud on investeering 10 miljonit dollarit,? ütles ettevõtte tegevust kommenteerinud raamatupidaja Zoja Bljuds. Tema sõnul valmib terminal plaanide kohaselt 2005. aastal.

?Meile pole mitte ühtegi küsimust esitatud,? kommenteeris Bljuds asjade käiku, ?see ongi kõige kummalisem.? Tema sõnul pole Noil Groupi käest midagi küsinud ei Surgutgasprom, kes maksuametnikult teenust ostis ega kaitsepolitsei, kes asja uuris. Samas märkis Bljuds, et Noil Groupi tegevust maksuametnikuga seotud juhtum ei mõjuta.

Bljuds märkis, et tõenäoliselt tahtis Surgutsgasprom teada, kas Noil Group ja AS Sillgas (endise nimega Noil Gas) Eestis on seotud samanimelise ettevõttega Venemaal. Bljudsi sõnul Eesti Noil Groupil peale pangavõla mingeid võlgu pole ja Surgutgaspromiga mingit pistmist pole.

ASi Noil Group osanikud on Moskvas elavad eraisikud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing