Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Soome vooditootja Unikulma avas Eestis poe

18. november 2004, 13:54

Soome juhtiv kvaliteetvoodite tootja Unikulma avas Ülemiste keskuses oma esimese esinduskaupluse Baltimaades, teatas ettevõte.

Uus kauplus asub 200 ruutmeetrisel ekspositsiooni- ja müügipinnal ning toob prognooside kohaselt 50 000 eurose kuukäibe.

Unikulma direktori Vesa Tuomineni sõnul otsib 12 miljoni eurose aastakäibega ettevõte tegutsemisvõimalusi ka Lätis ja Leedus. Lisaks vooditele tahab Unikulma tuua Eestisse uuemat teavet selle kohta, milline on hea une tähtsus inimese tervisele.

?Võib-olla olekski õigem öelda, et müüme eelkõige tervistavat und ja alles seejärel kvaliteetvoodeid,? ütles kümnete oma ala leiutiste autor, firma asutaja ja juht Vesa Tuominen.

?Unikulma voodite puhul ei ole prioriteediks luksus ega ka staatus, vaid tervis, millesse Eesti inimene võiks julgemalt investeerida,? ütles Unikulma Tallinna kaupluse juhataja Kaido Ojaveer. ?Nüüd oleme puhkuse ära teeninud, ja mitte ainult lõunamere saartel, vaid oma kodus, oma sobivas ja mugavas voodis,? kommenteeris Ojaveer vajadust välja puhata 10 viimase aasta töörabamist.

Tuominen rajas Unikulma 1985. aastal. Esimesed kümme aastat müüs firma Rootsi, Taani ja Soome standardvoodeid, kuid siis rajati oma ja hakati tellimustööna valmistama Bodyform-voodeid. Unikulma on ainuke selliseid voodeid tootev firma kogu maailmas, sealjuures on tal 35 vooditealast patendi- ja mudelikaitset.

Praegu on Unikulmal Soomes üheksa kauplust. Võrreldes ülemöödunud aastaga kasvas Unikulma käive mullu 54 protsenti, tõustes 12 miljoni euroni. Voodite tootmine toimub laienemisele vaatamata edaspidigi Soomes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing