Lapsed saavad mängutuppa hoiule

Christel Karits 19. november 2004, 00:00

Kolmapäeval Vanemuise avas teater pidulikult Jänksi lastetoa, kuhu lapsevanemad saavad oma lapsi jätta kõigil neil õhtutel, kui Vanemuise suure maja saalis etendatakse täiskasvanutele mõeldud lavastusi.

?Palju on neid lapsevanemaid, kes ei saa endale teatriskäiku nii tihti lubada, kui nad ehk sooviksid,? selgitas Vanemuise teatri turundusjuht Jaanus Kukk. ?Vanavanemaid pole varnast alati võtta ja hoidja palkamine läheb palju maksma ? siin tulebki appi Vanemuine.?

Suure maja rõduga ühel korrusel asuvas avaras ruumis, mis varem oli teatri muusikajuhi kasutada, on nukuteatrinurk, kus lapsed saavad sirmi varjust käpiknukkudega teatrit teha. Tüdrukutele on mängutoas nukumaja ja põrandale joonistatud keksukast, poistele autod ja autoteed. Saab lugeda lasteraamatuid, joonistada ja meisterdada ning teha hoidjatädi hoolitseva pilgu alla muudki põnevat.

Vanemuise suure maja mängutoas maksab õhtu lapsehoidmist 20 krooni. Vajalik on eelregistreerimine, mida saab teha Vanemuise teatri kõigi kolme maja kassas või e-kirja teel, saates oma soovi e-aadressile kassa@vanemuine.ee.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:28
Otsi:

Ava täpsem otsing