Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nutritec palkas Neeme Jõgi Rapla tööstuse juhiks

Kristina Traks 19. november 2004, 00:00

?Sõidan praegu Tartusse, annan seal Estiko-Plastari asjad üle, peame väikese peo ja homme tulen liinibussiga Tallinna tagasi,? ütles Jõgi eile. Ta lisas, et otsus Estiko-Plastari juhataja koht maha panna pole seotud Nutritec Groupi pakkumisega. ?Nutritec otsis mu juba ammu üles, lihtsalt nüüd, kui sai teatavaks, et tulen Estikost ära, uuendasid nad pakkumist ja võtsin selle vastu,? rääkis Jõgi, kes enne Estikot juhtis Tallinna Piimatööstust. ?Põhimõtteliselt on minu ülesanne need ettevõtted korda teha ja korralikult tööle panna.?

Jõgi sõnul tulevad Estmilk Productioni Rapla tehases (endine Rapla Dairy ? toim.) suured ümberkorraldused ? tehases hakatakse tootma lastetoitusid ning toiduainetööstus muutub rohkem farmaatsiatehase sarnaseks. ?Juurutatakse uus tehnoloogia, uus oskusteave,? rääkis Jõgi. ?Teiste piimatööstustega hakkame konkureerima tooraineturul, mitte aga siseturu toodetega.?

Jõgi sõnul peaks Rapla tehases lastetoitude tootmine algama järgmisel aastal. Varem on Nutritec Group välja öelnud, et plaanib järgmisel aastal Estmilk Productioni käibe kasvatada 600 miljoni kroonini ning ettevõttesse investeerida ca 100 miljonit krooni. Estmilki tänavune käive tuleb umbes 300 miljonit krooni.

Piimatöötlemisega tegelev Estmilk Production asutati 2003. aasta veebruaris, et toota piimatooteid pankrotti läinud Rapla Dairy tehases. Töövõtulepingu Rapla Dairyga sõlmis Estmilk Production 2003. aasta kevadel.

Tänavu kevadel ostis piimatööstuse tervikvara pankrotipesast 70 miljoni krooniga välja Hansa Liising, kelle nõusolekul jätkas tööstuses tootmist Estmilk Production.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:54
Otsi:

Ava täpsem otsing