Peaminister Parts esitab kaitseministriks Jaak Jõerüüdi

22. november 2004, 12:40

Peaminister Juhan Parts otsustas pärast tänast kohtumist esitada Jaak Jõerüüdi kandidatuuri kaitseministri kohale president Arnold Rüütlile.

Valitsuse pressibüroo teatel arutasid Parts ja kaitseministri kandidaadi Jaak Jõerüüt Eesti julgeoleku- ja kaitsepoliitilisi prioriteete, samuti Eesti missiooniga Iraagis seonduvat. Parts ja Jõerüüt tõdesid, et missiooni jätkamist arutatakse valitsuse tasandil pärast Iraagis toimuvaid valimisi 2005. aasta jaanuaris.

Pärast kohtumist otsustas peaminister esitada Jaak Jõerüüdi kandidatuuri kaitseministri kohale president Arnold Rüütlile. Samuti esitab peaminister presidendile kaitseminister Margus Hansoni tagasiastumisavalduse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing