Wall Street ootab aktsiaturgudel tugevat detsembrit

22. november 2004, 14:53

Wall Streeti kauplejad ja analüütikud ootavad sel nädalal ja detsembris aktsiate ostubuumi, teatab uudisteagentuur AP.

Optimismiks annavad põhjuse nii ajaloolised tähelepanekud ning eriti selle aasta eripärad. Dow Jonesi tööstuskeskmine on alates 1950. aastast kerkinud detsembrikuus keskmiselt 1,7, S P 500 indeks 1,6 protsenti.

Pärast pea aasta kestnud ebamäärasust oodatakse aktsiaturgudelt tugevat kuud, sest kadunud on presidendivalimistest ja terroriohust tingitud ebakindlus. Fundamentaalselt on aktsiaturg tugev ? kasumite kasv jätkub, aktsiaturg on ülehinnatud vaid veidi, majandus kasvab ehkki mitte nii kiiresti kui eelmistel aastatel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing