Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kas Soome mindi tööle või streikima?

Mati Feldmann 23. november 2004, 00:00

Eestlastest bussijuhid toetasid Helsingi bussijuhtide ebaseaduslikku streiki, mis nüüd, tõsi küll, raugemise märke näitab. Soomet väisas isegi Eesti Transpordi- ja Teetöötajate Ametiühingu esimees Peep Peterson, kes kinnitas, et toetab täielikult Soome bussijuhtide taktikat oma õiguste kaitsmisel. Kas meil on ikka vaja oma nina igale poole toppida?

Ma ei tea, kui positiivselt suhtusid helsinglased transporditöötajate streiki. Ma ei oska öelda, kas eestlased oleks pidanud hakkama suisa streigimurdjaiks, võib-olla mitte. Kuid madalamat profiili tuleks igal juhul hoida. Las klaarivad ise oma streigiasju.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing