Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Reformierakond loobus karnevalist

Aivar Hundimägi 24. november 2004, 00:00

Enne Reformierakonna pühapäevast üldkogu ootasid teised erakonnad ja meedia, et Reformierakond muudab oma senist majanduspoliitikat sotsiaalsemaks. Näiteks Äripäeval oli plaanis pärast erakonna üldkogu teha lehte artikkel, mis oleks kujutanud järelehüüdu viimasele ettevõtjate huvisid esindavale ning üksikisiku otsustusõigust toetavale erakonnale. Mul on hea meel, et kuuldused Reformierakonna surmast osutusid ennatlikeks.

Praegu eristub Reformierakond poliitikamaastikul teistest erakondadest. See on taganud neile stabiilse toetajaskonna. Oravate toetajatele on see erakond olnud ka piisavalt sotsiaalne. Reformierakonnal pole vaja hakata end võõraste sulgedega ehtima. Eesti lähiajalugu on näidanud, et erinevate maskidega end ehtivad erakonnad on edukad olnud lühiajaliselt. Valija väsib poliitilisest karnevalist kiiresti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:54
Otsi:

Ava täpsem otsing