EE: Portugalis tabati järjekordsed Eesti narkovedajad

25. november 2004, 08:47

Eesti Ekspressi teatel tabati Portugali ranniku lähedal järjekordsed Eesti päritolu narkovedajad.

Teisipäeva varahommikul tabasid Portugali politsei ja Hispaania toll narkovastase ühisoperatsiooni käigus Portugali ranniku lähedal Sinese neemest lõunas eestlastega mehitatud purjeka 1500kilose ha?i?ikoormaga pardal.

Hispaania ajalehe Voz de Galicia andmetel oli tegu osaga suuremast operatsioonist narkoketi likvideerimiseks, millega kaasnevad teisedki vahistamised. Briti lipu all seilanud jahilt Princess Ayesha võeti vahi alla kaks Eestist pärit isikut.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing