Harjumaa Liinide perioodikaartide hinnad langevad

30. november 2004, 11:00

Harjumaa Liinid kehtestab alates homsest perioodikaartidele senisest oluliselt soodsamad hinnad, teatas ettevõte.

Harjumaa Liinide tegevdirektor Rene Musta sõnul on 1. detsembrist soodsamate hindade kehtestamise eesmärgiks vähendada bussides müüdavate üksikpiletite hulka ja suurendada püsiklientuuri. Perioodikaartide hinnad langevad Harjumaa Liinide 48 sõidusuunal sõltuvalt sihtkohtadest kuni 200 krooni. Kaheksal suunal jääb hind endiseks.

Kütusehindade hoogne kasv laseb eeldada, et tööle käivad inimesed kaaluvad ühe enam isikliku sõiduvahendi kasutamisest loobumist ühistranspordi kasuks.
Harjumaa Liinide ülesanne on inimestele otsuse tegemine omapoolselt kergemaks teha ja muuta ühistransport ahvatlevaks alternatiiviks. Perioodikaardiga reisimine on poole odavam, kui päevast-päeva üksikpiletit ostes.

Koos perioodikaardi odavnemisega tõuseb Harjumaa Liinide üksikpileti hinna arvutamise alustariif 35 sendilt kilomeetri kohta 50 sendini. Maavalitsuse lubatud piirtariif on kuni 60 senti kilomeetrilt.

AS Harjumaa Liinid kuulub transpordikontserni ATKO Grupp, mis teenindab bussiliine lisaks Harjumaale veel Raplamaal, Ida-Virumaal, Lääne-Virumaal, Järvamaal, Jõgevamaal ja Valgas. Lisaks tegeleb grupp turismireiside korraldamisega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing