Tele2 jätkab hindade langetamist

30. november 2004, 15:15

Tele2 langetab kõnekaardi Ultra tariife, teatas ettevõte.

Alates 1.detsembrist maksab kõnekaardi Ultra võrgusisene kõneminut ööpäevaringselt 1.45 krooni ning teistesse mobiil- ning tavatelefonivõrkudesse 2.70. Enam pole hinnavahet teistesse võrkudesse helistamisel tava- ja soodusajal.

?Kõnekaart on äärmiselt lihtne moodus olla mobiilne. Hinnad on selged, leping ja kuumaks puudub, laadimine lihtne, ka pangaautomaadist, ning kulud hästi kontrolli all? ütles Tele2 turundus- ja müügidirektor Kristjan Seema. ?Kulusid aitab kontrollida erakordselt soodne võrgusisene kõneminuti hind. Samuti ei kasva kulud kunagi suuremaks pealelaetud rahast, lastevanematele see meeldib.?

Tele2 Eesti AS kuulub üleeuroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid enam kui 26 miljonile inimesele 24 riigis. Tele2 kontsern osutab Eestis mobiiltelefoni-, telefoni- ja internetiteenuseid ning tarkvara arendust Trigger Software OÜ teostusel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing