TÜ Kliinikum: lõpetame tänavu 3 mln kroonise kahjumiga

02. detsember 2004, 10:55

TÜ Kliinikum teatas õiendusena tänases Eesti Päevalehes ilmunud artiklile, et kliinikum lõpetab käimasoleva majandusaasta 3 miljoni krooni suuruse kahjumiga.

Päevaleht kirjutas, et TÜ Kliinikum teenib tänavu 15 miljonit krooni kasumit ja võiks selle arvelt töötajatele suuremat palka maksta.

?Kliinikumi juhatus kinnitab, et ajakirjanik Tuuli Kochi väide kliinikumi 2004. aasta majandustulemustest on väär. Nõukogu on kinnitanud selle aasta eelarve tulemiks 2,9 miljoni krooni suuruse kahjumi. Kliinikumi esmane majandustulem selgub jaanuarikuu lõpuks, kuid juba praegu võib öelda, et tulem on prognooside kohane ja käesoleva aasta lõpetame pea 3 miljoni kroonise kahjumiga,? vahendas kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael.

TÜ Kliinikumi juht Urmas Siigur ütles novembris Äripäevale, et kliinikum loodab tänavuse majandusaasta lõpetada nullis. Eesti suuremate haiglate mullustest majandustulemustest <#loe siit= http://www.aripaev.ee/2753/uud_uudidx_275202.html>.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing