Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Meediauurijad korraldavad päeva meediatarbimise uurimiseks

Inno Tähismaa 06. detsember 2004, 13:01

Kolmapäeval, 8. detsembril kutsuvad meediauurijad Balti meediapäeva raames kõiki inimesi kirjutama oma meediatarbimisest ja ?kogemusest antud päeval.

Teistkordselt korraldatava uurimuse tulemusel püüavad Tartu Ülikooli meediauurijad selgitada, milline roll on tegelikult ajalehtedel-ajakirjadel, televisioonil, raadiol, raamatutel, internetil ja muul meedial inimeste argipäevas, teatas Tartu Ülikooli esindaja.

Korraldajad paluvad kõigil kirjutada järgmist: mida kõike vaatasid, kuulasid ja lugesid (kirjutasid internetis) sel päeval, milliseid avastusi ja tähelepanekuid tegid, milliseid mõtteid ja tundeid meedia sinus selle päeva jooksul äratas.

Meediapäeva kirjeldused tuleks saata posti teel (Postkast 6, Tartu Peapostkontor, Tartu 50002) või elektronpostiga (meediapaev@jrnl.ut.ee) hiljemalt pühapäevaks 19. detsembriks 2004. Ümbrikule või elektronkirjale märkida selgitusena ?Üks meediapäev?. Kirjutise juurde tuleks kindlasti lisada oma kontaktandmed, sünniaasta ja võimaluse korral ka elektronposti aadress.

Kõikide oma meediapäevast kirjutanud inimeste vahel jagatakse märtsis 2005 kümme preemiat. Võidust teatatakse personaalselt.

Uuring ?Üks meediapäev? viidi läbi ka eelmisel aastal ning peatselt on selle tulemustest ja eelmise aasta parimatest kirjeldustest ilmumas raamat. Sel aastal toimub meediapäev samaaegselt ka Lätis, Leedus ning Valgevenes.

Lisateavet saab meediapäeva koduleheküljelt www.jrnl.ut.ee/meediapaev.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing