Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tiivas: OMX on huvitatud börsi omamisest Venemaal

Annika Matson 08. detsember 2004, 00:00

Tiivas hakkabki uuel ametikohal vastutama OMXi tegevuse arendamise eest Kesk- ja Ida-Euroopas ning Venemaal.

?Lähitulevikus on esimene prioriteet Poola, kus on tuleval aastal oodata, et valitsus alustab Varssavi börsi erastamist,? ütles Tiivas ning lisas, et OMX tahab seal aktiivselt osaleda. ?Varssavi börs on kogu Ida-Euroopa kõige aktiivsem ja arenenum ja kõige huvitavam turg.?

?Venemaa on pikaajalisem eesmärk, aga loomulikult hoiame pidevalt silma peal ka sellel, mis seal toimub, sest turud seal on väga aktiivsed. Pikas perspektiivis on meil kindlasti huvi olla kohal ka Venemaa turul,? ütles Tiivas.

Tuleval aastal valitakse Tallinna börsile ka uus juht. Küsimusele, kas uueks juhiks võiks saada Tallinna börsi senine juhatuse liige Jaanus Erlemann, vastas Tiivas, et Erlemann on oma tööga seni tõesti hästi hakkama saanud.

Tiivas on töötanud OMXis alates 1998. aastast, alustades Tallinna börsi tegevjuhi kohalt ning liikudes edasi ettevõtte Balti operatsioonide presidendi kohale. Viimases ametis oli Tiivase ülesandeks juhtida Riia ja Vilniuse börsi ja keskdepositooriumi ostmist ning ühendada OMX-grupiga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing