Ülevaade tänastest ajalehtedest

17. detsember 2004, 08:39

Eesti Päevaleht:

Arendaja sai loa teha Pärnu veetornist 50 korteriga maja. Volikogu kiitis plaani heaks linnaarhitekti ja muinsuskaitse vastuseisust hoolimata.

Eesti osaleb tänavu esimest korda EL-i kalanduskvootide jaotamise koosolekul. Istung toimub just enne jõule, 21.?22. detsembril, keskkonnaministeeriumi esindajate sõnul tuleb pealahing 2005. aasta tursakvootide pärast.

Haapsalu sanatoorium Laine pandi ligi 40 miljoni krooni eest müüki. Urmas Sukles: edukalt töötava sanatooriumi alghind on suhteliselt soodne.

Aasta parima betoonehitise tiitlile pürib 22 ehitist, neist 15 Tallinnast või selle lähiümbrusest. Linlastele silmatorkavamatest ehitistest kandideerivad tiitlile paljukritiseeritud Viru keskus ning eraldi veel keskuse välisfassaadi paneellahendused.

Postimees:

Haigekassa nõukogu otsustas, et arstide palgatõusuks vajalik 365 miljonit krooni tuleb lisada praegustele terviseteenuste hindadele, mis sunnib haigekassa juhatust leidma üksi lahendust arstide rahapuudusele.

Skandinaavia gigant TeliaSonera püüab taas omandada Eesti Telekomi aktsiapakki praeguse börsihinnaga, kuid rahandusminister Taavi Veskimägi sõnul soovib riik osaluse eest rohkem raha.

Mobiiltelefonide kasutajaid tabanud hinnalangemise pidu hakkab lõppema, sest vastupidiselt ennustustele pole uuest aastast käivituv telefoninumbrite vaba ülekandmise õigus toonud uute teenusepakkujate tulva.

Bussifirma Tarbus võitis äsja Rapla maakonna bussiliinide riigihanke kümneks aastaks, osaleb praegu Jõgevamaa liinihankekonkursil ja läheb peagi ka Põlvamaa ja Ida-Virumaa liinide riigihankekonkursile.

SL Õhtuleht:

Tallinna linnavalitsus andis oma reservfondist ligi 170 000 krooni Põhja-Tallinna linnaosavalitsusele, kelle töötajaid ähvardas palgata jäämine. Eelmine linnaosavalitsus oli nii palju tulemuspalka maksnud, et maha jäi tühi rahakott.

Pärnu Postimees:

AS Pärnu Vesi sai eile hommikul faksi, et Brüsselis on 7. detsembril otsustatud rahastada 14,88 miljoni euroga ehk üle 230 miljoni krooniga Pärnu-Paide veevärgi-projekti.

Sakala:

Viljandi kesklinnas tegutsevate ettevõtete esindajad pöördusid linnavalitsuse poole palvega lõpetada jõuluajal tasulise parkimise alal trahvimine.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing