Venemaast võib saada Soome suurim kaubanduspartner

20. detsember 2004, 10:41

Venemaa ja Soome kaubavahetus on kasvanud 10% tempos ning kui sama kiire kasv jätkub, on Venemaa 2-3 aasta pärast Soome suurim kaubanduspartner.

Nii prognoosib Soome riskikapitalifond Sitra, mis on alustamas oma tegevust Venemaal. Praegu on Venemaa Soome suuruselt teine kaubanduspartner impordis ja kolmas suurim ekspordis, kirjutab Kauppalehti.

?Piraatlus ja investeeringute kaitse on probleemikohad, kuid Venemaast on saamas üks maailmamajanduse vedureid. Sinna võib ja tasub investeerida,? ütles lehele Maaret Heiskari, Sitra Venemaa plaanide koordinaator. Venemaa läheb Hiina, India ja Brasiilia jälgedes, ütles Heiskari. Ning tööjõud on Venemaal odavam kui Eestis ? 250 eurot ehk 3900 krooni kuus, kirjutab Kauppalehti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing