Venemaa karmistab loomse kauba kontrolli

ÄP 21. detsember 2004, 00:00

1. jaanuarist peavad Euroopa Liidu riigid loomsete kaupade veol Venemaale lisaks senistele ekspordidokumentidele esitama ka toote tooraine sertifikaadi, kui kauba tooraine on pärit mõnest teisest riigist.

Veterinaar- ja toiduameti peadirektori Ago Pärtel rääkis BNSile, et uus protseduur puudutab ainult selliste loomsetele saaduste ja loomsete toidukaupade eksporti, mille puhul on kasutatud mõne teise liikmesriigi tooret. "Ehk lisaks senistele dokumentidele peab esitama ka ekspordieelse sertifikaadi, mis väljastatakse päritoluriigi pädeva ametiasutuse poolt," rääkis ta.

Uus protseduur puudutab võrdselt kõik Euroopa Liidu liikmesriike.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing