Venemaa seminar

ÄP 21. detsember 2004, 00:00

  • Aeg: 27. jaanuar 2005 kell 10
  • Koht: Toom-Kooli 17
  • Teemad: Venemaa-Eesti partner, Eesti ja Venemaa Euroopa Liidu välissuhete raamistikus, fütosanitaarkontrollile alluva kauba probleemide hetkeseisust, Eesti ja Vene tollialane koostöö, lennundusalane koostöö ja turuosa laiendamise võimalused jne.
  • Lektorid: Karin Jaani - Eesti Suursaadik Vene Föderatsioonis, Jaan Hein ?Välisministeeriumi Venemaa ja SRÜ büroo direktor, Reet Teder - Kaubanduskoja Majanduspoliitika- ja õigusosakonna juhataja, Aivar Rehe - Maksu-ja tolliameti peadirektor, Valentin Manusa ,- Avies Lennukompanii peadirektor jt.
  • Hind: Kaubanduskoja liikmeile 500, teistele 800 krooni, lisandub käibemaks
  • Korraldab: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda
  • Lisainfo: www.koda.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing