Tokio börs läheb börsile

21. detsember 2004, 11:03

Tokio aktsiabörs valis Daiwa, Nikko Citigroupi ja Nomura pangad ettevõtte esmase aktsiaemissiooni korraldajateks, teatab uudisteagentuur Bloomberg.

Börs loodab börsile minna järgmisel eelarveaastal, mis algab 1. aprillist. Tokio börsi president Takuo Tsurushima lausus pressikonverentsil, et börs soovib müüa veerandi olemasolevatest aktsiatest, millele võidakse lisaks emiteerida uusi aktsiaid.

Ettevõte, mis opereerib Jaapani suurimat börsi, oleks Osaka börsi järel saareriigi teine, mille aktsiatega hakatakse kauplema börsil. Osaka börsi avalik esmaemissioon (IPO) korraldati märtsis ning selle käigus sai ettevõte 1,7 miljardit jeeni (190 miljonit kooni).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing